Blockbuster-samarbejde

Vi udviklede roll-ups og en pavillon i Blockbusters farver og logo hvorfra vi uddelte vouchers til gratis film. Blockbusters filmunivers passede perfekt sammen med vores biografforestillinger og da vi castede en rolle til den nye Far til Fire film.

“Jeg har brugt Sampling Danmark til at udbrede kendskabet til det nye Blockbuster i Danmarks. Vi fik mulighed for at være med “TV2 på Tour” i hele juli måned, og fortsatte samarbejdet videre i storcentre.
Det er et imponerende arbejde der er gjort ift. at brande Blockbuster. Jeg er meget tilfreds med såvel planlægning som eksekvering, der har givet et direkte målbart resultat. Bl.a. gennem sampling af vouchers og derigennem nye kunder, øget kendskabsgrad og indsamling af permissions.”

 

– Steffen Trannerup, Marketingchef Blockbuster

Til flere events havde vi både bemanding ved boden og personale rundt i centeret.